søndag 27. februar 2011

TOP GEAR LIVE FOTOKONKURRANSE

Som de fleste vet er det TopGear live i Oslo spektrum fra 24.-27.mars. Og i den forbindelsen har det blitt arrangert en fotokonkurranse hvor alle kan bidra med hvert sitt bilrelaterte fotografi i kampen om heder og ære samt flott premier. Fram til 15.mars kan alle gå inn på facebook siden til Topgear Live for å stemme på ditt favorittbilde, hvor da de 10 med mest stemmer kommer videre til dommeravgjørelsen. I dommerpanelet sitter Nova vista (arrangør av Topgear Live) canon, og fotovideo.no, og disse skal gi bildene den avgjørende dommen for hvilken plass de ender på.



Jeg har jo selvsagt gitt mitt bidrag til konkurransen, og pr. dags dato ligger jeg på 4.plass på "mest stemte" bilde med følgende bilde:

Og nå håper jeg på at alle vil hjelpe meg med å klatre oppover på lista, da denne konkurransen betyr overraskende mye for meg, og vil gi en ellers så beskjeden fyr en mulighet til å klore til seg enda flere spennende oppdrag innen automotiv fotografering. Vil du hjelpe meg? Husk at du kan stemme en gang pr.dag frem til 15.mars.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar